Hejsan. Jag vet att det kan låta konstigt att fråga om man verkligen kan ha med sig pärlplattor i en taxi, men jag tänker att de små pärlorna i dem är så himla svåra att få upp om man skulle tappa ut dem. Jag har nämligen köpt pärlplattor från parlplattor.com, och har tänkt att ha med dem i en taxi resa från Karlstad till Stockholm. Under denna resan som jag bokat på online-taxi-karlstad.se så kan det bli lite skuppigt och guppigt, så det finns ju en viss risk att dem hamnar i taxi bilen.

Men jag tänker att det går nog bra bara jag har min pärlor och pärlplattor i en påse när jag ska åka taxi från Karlstad. Det står ju trots allt inget om att jag inte skulle få ha med dem på deras hemsida som är online-taxi-karlstad.se. Så jag chansar helt enkelt och hoppas på det bästa tänker jag. Ha en god dag nu allesammans!

Kan med ha med sig pärlplattor i en taxi