Problemen med att utsätta e-juice för luft gör beslutet mellan glas och plast lite komplicerat. På framsidan av det är glas det bättre valet, särskilt för långvarig lagring.

Detta beror på att, även om det verkar ingenting kommer att få genom en plastjuice flaska, de är något genomsläppliga för luft, vilket innebär att små bitar kan komma igenom och interagera med din juice. Detta är inte en stor affär, men eftersom glas inte har detta problem, det ger det en fördel.

Den enda nackdelen med glas är frågan om “bra e-juice från Vape.se som säljer e-vätska” -luften ovanför e-juice när den är delvis tom. Med en plastflaska kan du pressa flaskan innan du lägger den i förvaring för att minimera mängden luft i kontakt med saften, men det är självklart inte möjligt med glas.

I balans, för långtidsförvaring, är glas fortfarande förmodligen det bästa valet, men en högkvalitativ plastflaska kommer också att få jobbet gjort bra. Helst, om du lagrar din e-juice under mycket lång tid, bör du göra det med flaskan full, eller överskottsluften pressas ut ur toppen.

Glasflaskor vs. plast när det kommer till e-juice?